Export autos, wil jij dit?

Ben jij op zoek naar een bedrijf die voor jou je auto kan gaan exporteren naar het buitenland omdat je je auto hebt verkocht maar niet weet hoe je hem daar gaat krijgen? Of wil je informatie over hoe ze dit precies gaan doen en hoe ze het proces gaan aanpakken? Of wil je informatie over wat er allemaal bij komt kijken als je dit wilt gaan laten doen door dit bedrijf? Of wil je eigenlijk meer informatie over de export auto’s zelf te weten gaan komen door het lezen van dit artikel? Of wil je meer informatie over het bedrijf zelf? Dat kan! In dit artikel wordt dit allemaal behandeld dus lees vooral verder!

Het bedrijf

Het bedrijf die dit voor jou gaat doen is RJO automotive, ze hebben een heleboel ervaring op het gebied van export auto’s. Ze doen dit al heel erg lang en weten dus precies hoe ze dit moeten gaan aanpakken voor jou. Daarnaast hebben ze ook een brede kennis over de markten in het buitenland dus ze kunnen je ook een goed en duidelijk advies gaan geven over hoe je dit het beste kan gaan doen. Vooral landen in het oosten van Europa hebben een brede kennis over en dit gaat jou zeker verder helpen.

Wat houdt het in?

Export auto’s is eigenlijk gewoon het verkopen van auto’s naar het buitenland. Het gaat vooral om de nieuwe auto’s die naar het oostblok verkocht worden. Maar ook sloopautos kunnen daarheen verkocht worden. Ook auto’s die na het lease contract niet meer gebruikt worden kunnen daarheen verkocht worden en daarom is dit ook zeker een handel waar wel geld in te verdienen is. Er worden steeds meer auto’s daarheen verkocht en daarom is dit natuurlijk een goede optie om je auto heen te gaan verkopen.

Meer informatie

Als je dit zelf wilt gaan doen zal je eerst contact op moeten gaan nemen met de RDW, dit is een regel waar je aan moet gaan gehoorzamen want doe je dit niet zal je problemen gaan krijgen met de verkoop. Ook wordt dan natuurlijk de belasting stopgezet en anders betaal je dit natuurlijk gewoon nog door. Voor meer informatie over hoe dit allemaal gaat bij de RDW kan je de website gaan bekijken en/of contact opnemen met ze via de telefoon voor directe vragen of meer informatie.

 

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *