Wat wordt precies met belettering bedoeld?

Belettering

Als je een eigen bedrijf hebt dan heb je vast al eens van de term belettering gehoord. Dit is een verzamelnaam voor allerlei soorten drukwerk en reclamemateriaal die je kunt inzetten om meer bekendheid te krijgen met je bedrijf. Je kunt daarbij denken aan folder, flyers, een bedrukking op je auto of het bord dat aan de gevel van je bedrijfspand hangt. Belettering is heel belangrijk voor de bekendheid van je bedrijf, want als je dit op de juiste manier inzet krijg je gemakkelijker klanten. Je wilt namelijk herkenbaar zijn, niet? Daarom moet je jouw logo en huisstijl op diverse manieren terug laten komen. Klanten zien het dan vaak voorbij komen en zullen sneller aan je denken als ze een product of dienst nodig hebben die jij aanbiedt.

De voordelen van belettering op je auto

Als je een auto rijdt voor je bedrijf dan wil je deze uiteraard voorzien van de juiste belettering. Je moet super goed herkenbaar zijn, want het is een makkelijke manier van reclame maken. Reclame op social media betaal je per aantal kliks, terwijl je belettering op je auto slechts één keer hoeft te betalen. Je rijdt dus onbeperkt reclame voor één vaste prijs. Natuurlijk zal deze print na een aantal jaren wel een keer aan vervanging toe zijn (enkel als je sprekende kleuren gebruikt overigens), maar zelfs dan is het nog een aantrekkelijke manier van reclame maken. Met belettering op je auto creëer je namelijk plaatselijke bekendheid. Iedereen die je busje ziet staan onthoudt onbewust de naam van je bedrijf en denkt aan jou als ze jouw product of dienst nodig hebben.

Belettering effectief inzetten

Als je best wel wat meer aan marketing zou willen doen dan zou je en reclamebureau kunnen zoeken dat gespecialiseerd is in diverse vormen van belettering. Zij kunnen je prima adviseren betreft welke vorm het beste past bij jouw bedrijf en hoe je meer bekendheid krijgt. Dit heeft alles te maken met hoe je je doelgroep aanspreekt, en daar weten ze alles van.

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *