Bezoekersteller

Bezoekersteller

We leven al ruim een half jaar in het nieuwe normaal. Of we dat allemaal normaal vinden en er aan gewend zijn is nog maar de vraag, maar de regels moeten nageleefd worden. Er kan minder want er mag minder, maar dat betekent niet dat we met zijn allen met de pakken neer moeten gaan zitten. Er zijn natuurlijk een hoop dingen die nog gewoon door kunnen gaan, al dan niet met wat extra maatregelen of voorzieningen. Kleine theaters kunnen wellicht open, bioscopen mogen straks ook weer bezocht worden, door een beperkt aantal bezoekers. Met een bezoekersteller kunnen organisaties en bedrijven goed in de gaten houden hoeveel mensen er binnen zijn, en dat zodoende alle regels worden nagestreefd.

Meer mogelijkheden

Een bezoekersteller kan natuurlijk gewoon een extra host zijn, iemand die de gasten van je locatie welkom heet en daarbij goed bijhoudt wie er binnenkomt en of het maximale aantal bezoekers nog niet bereikt is, bijvoorbeeld. Maar het kan ook automatisch, met een mechanische bezoekersteller die het werk van je personeel uit handen neemt. Dat scheelt geld, want je hoeft het loon van je extra ontvanger niet uit te betalen en je weet ook zeker dat het absoluut nauwkeurig gebeurd. Zo loop je ook geen risico’s op boetes.

Even de zorgen vergeten

Hoe fijn is het om even al je zorgen over de wereld, het virus en je eigen toekomst te vergeten door naar het theater of naar een mooie film te gaan? Naast dat het voor vertier en verstrooiing van de bezoekers zorgt, is het ook fijn voor de bedrijven, die zo weer wat inkomsten zien terugkeren. Als je met een bezoekersteller de instroom en uitstroom van mensen in je etablissement goed kan reguleren, scheelt dat een hoop zorgen. Voor zowel de bezoeker als het personeel en de eigenaar van de betreffende locatie. Dat betekent dat we allemaal al snel weer kunnen gaan genieten van mooie films, ontroerende theatervoorstellingen en inspirerende discussieavonden. 

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *