Kraamzorg Schiedam, voor jouw baby!

Ben jij op zoek naar een kraamverzorgster omdat jij binnenkort gaat bevallen? Dan is het goed om te kijken waar je een goede kunt vinden. Kraamzorg Schiedam is ideaal voor jou en je kind. een kraamverzorger heeft bepaalde taken maar ze moeten eerst kijken wat voorn zorg er nodig is. hiervoor zijn eerst een paar checks nodig. Op 3 momenten wordt er gekeken naar wat voor kraamzorg Schiedam er nodig is. De eerste keer dat er wordt gekeken is rond 32 weken bevallingsduur. Hieruit wordt beoordeeld wat voor hulp er nodig is, maar niet alles is te zien vanaf dit moment. Daarom moet er een 2de en 3de keer komen. De tweede keer is op de dag van de bevalling. Vanuit hier kan beter worden gekeken naar hoe het kind ervoor staat en de moeder natuurlijk. Het derde moment is 3 of 4 dagen na de bevalling. Vanaf dit punt is het helder wat voor kraamzorg er nodig is. de verloskundige en kraamverzorgster kijken samen naar de tweede en derde inschatting. 

Wat doet een kraamverzorgster?

De kraamverzorgers die worden aangeboden bieden hoge kwaliteit en hebben goede opleidingen gevolgd. Je kunt zelf bespreken waarbij je hulp nodig hebt en wat de taken zijn afhankelijk van jouw wensen. De kraamverzorger richt zich in het bijzonder op de zorg voor de moeder en de baby. Daarnaast doet kraamzorg Schiedam (De Eerste Week) nog meer. Ze helpen ook met de zorg op andere gezinsleden en kunnen huishoudelijke klusjes doen.  Ze geeft instructies, advies en voorlichting, draagt zorg voor goede hygiëne en een aantal basis huishoudelijke taken. kraamverzorgster kijkt naar wat er in jouw situatie aan de hand is, zodat zij ook de verloskundige / huisarts goed kan informeren over het verloop van het kraambed. De kraamverzorgster zorgt ervoor dat je na afloop van de kraamtijd de verzorging van je kindje vol vertrouwen kunt voortzetten. Als alles bij de bevalling goed verloopt ontvang je kraamzorg met een basis-omvang van 49 uur. Afhankelijk van jouw persoonlijke situatie kunnen daar uren bij komen of af gaan

Extra ondersteuning

Kraamzorg is een noodzakelijke zorg, voor moeder en het kind. Voor cliënten die extra begeleiding nodig hebben, bijvoorbeeld vanwege een taalbarrière of sociaal-economische omstandigheden, zijn zij er ook. De kraamverzorgende van kraamzorg Dordrecht hebben ervaring en kennis die nodige ondersteuning kunnen geven. 

ben jij op zoek naar een kraamverzorgster? neem dan een kijkje op de site voor meer informatie

3D echo Rotterdam

Zwanger

Je mag het iedereen vertellen, jullie zijn in blijde verwachting van een kleintje. Het is een wonder dat dit kleintje groeit in […]

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *