Bohemian Armbandjes

bohemian armbandjes

Ondanks de kou toch nog een beetje de zomer in je bol bewaren? Aangezien het op dit moment niet zo makkelijk is om zomaar even naar Ibiza of Albufeira te vliegen moet je op een andere manier op zoek naar het zonnetje in jezelf. Bewaar je positieve energie, en zoek hem ook op door veel te bewegen en andere dingen te doen waar je energie van krijgt. Dat is natuurlijk sowieso verstandig in de winter, en deze winter misschien nog wel belangrijker dan ooit. Ook op andere manieren kun je werken aan je mentale en fysieke welzijn. Naast sporten is gezond en regelmatig eten ook van belang, en is het bovendien verantwoord om bijvoorbeeld je schermtijd te beperken. Daarnaast is mindfulness of mediteren altijd een goede manier om tot rust te komen en lekkerder in je vel te zitten.

Doe het met je outfit

Je kunt de stemming er natuurlijk ook inhouden met je outfit. Daarmee breng je de vrolijkheid ook nog eens naar de buitenwereld! Denk aan kleurrijke kleding, of bohemian armbandjes. Die bohemian armbandjes doen je vanzelf aan de zomer denken, en geven je hele uitstraling meteen die fijne festival sfeer. Of misschien ben je meer van de strandstemming, en geef je je outfit met de armbandjes net een ander tintje. Net wat je wil, de sieraden zijn veelzijdig en passen in vele stijlen.

Maak er zelf een feestje van

Ook een heel simpele outfit heeft baat bij de leuke bohemian armbandjes of ander soort kleine sieraden, en ziet er daardoor meteen beter uit. Maar je kunt natuurlijk ook alles uit de kast halen. Ga lekker aan de slag met wilde make-up, trek je mooiste jurk aan en doe alsof je naar allerlei fantastische feestjes gaat. Soms moet je een beetje extra fantasie gebruiken. Ook al gaan de grote feesten waar je naar verlangt nu misschien niet door, als je er zelf wat van maakt lijkt het toch nog heel wat. 

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *