Zwanger

3D echo Rotterdam

Je mag het iedereen vertellen, jullie zijn in blijde verwachting van een kleintje. Het is een wonder dat dit kleintje groeit in jouw buik en je zult verschillende boeken gaan lezen over hoe de kleine zich zal gaan ontwikkelen. Alles in je lichaam gaat veranderen, de hormonen gieren door je lijf, je eetgewoontes zijn anders en je zult je aan moeten passen in het dagelijkse ritme.

Echo maken

Dan is het tijd om een echo te laten maken, zodat je kunt zien hoe de baby groeit in jouw buik. Je kunt dan kiezen voor een gewone echo of een 3D echo bv. in Rotterdam. Hiermee kunnen ze jouw kindje heel goed in beeld brengen. Je kunt nu je kindje in kleur zien en ook kun je al de gezichtsuitdrukking bewonderen. Ook kun je zien of er genoeg ruimte is in je buik en waar de placenta zich bevind. Een 3D echo maakt het allemaal realistisch en is een fantastische herinnering voor later.

Verloskundige praktijk

Als je naar een verloskundige praktijk gaat, zal je altijd terecht kunnen met je vragen over de zwangerschap en de bevalling. Ze zijn begeleidend en adviserend tijdens jouw zwangerschap. Als je gaat naar een verloskundige in Rotterdam dan staat er een professioneel team klaar om je adviezen te geven, meten bij iedere controle de bloeddruk, en zij vertellen jou wat voor benodigdheden je klaar moet hebben staan voor de bevalling. Ook voor de vervolg periode zullen ze jullie begeleiden. Als er complicaties optreden zorgen zij voor een doorverwijzing naar de gynaecoloog in het ziekenhuis. En als je uiteindelijk thuis mag bevallen dan zal de verloskundige jou hiermee begeleiden. Zij zorgt voor de gezondheid van jou en voor je kleine. Ze helpt je tijdens de perswee├źn en als het kindje geboren is, wordt deze lekker schoongemaakt de navelstreng wordt doorgeknipt, de baby wordt gewogen en gemeten. In de kraamweek komt de verloskundige nog langs om de bevalling met je te bespreken en de kraamvrouw te controleren.

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *